Kažipot za poslovno uspešnost

Vse kar objavite je marketing. Lahko veliko govorimo, “skakamo iz hladilnika”, če pa ne povemo tistih nekaj ta pravih besed, nas ne bo nihče slišal. Zato vam pomagamo, da skrbno načrtujete svoje poslovne in besedne poteze.

marketing
Strateški marketing, PR in organizacija poslovnih dogodkov

Smo odlični poslušalci vaših želja in poznavalci jezika vaših kupcev in strank ter odlični simultani prevajalci teh dveh jezikov.

Zato marketinško podobo vašega podjetja in blagovnih znamk zaupajte nam.

Za vas bomo opravili vso potrebno marketinško analitiko in pripravili strateško marketinško in PR kampanjo in vsebino, ter organizirali in izvedli promocijo vaših poslovnih dogodkov.

Preden se podamo na novo poslovno pot ali naredimo načrte za novo storitev in produkte je potrebno raziskati trg/javnost, določiti cilje in ciljne stranke, oblikovati profilirano ponudbo prav za njih ter tudi analizirati njeno uspešnost in jo po potrebi prilagoditi dejanskim razmeram in povpraševanju

Življenjska doba podjetja ali posameznih produktov in storitev od njihovega nastajanja, realizacije, trženja in nenazadnje prodaje je polna izzivov in tveganj, katere lahko predvidimo in obvladamo samo z natančnim in pazljivim opazovanjem in načrtovanjem.  

Za vas bomo opravili vso potrebno marketinško analitiko in pripravili strateško PR in/ali marketinško kampanjo, kar vam bo pomagalo, da se pravilno odločite o naslednjih poslovnih potezah.

Podoba podjetja se gradi več let, ena napaka pa jo lahko v hipu uniči. Prepoznavnost podjetja in njegovih produktov/storitev je eden izmed ključnih razlogov zaradi katerega se nam stranke vračajo. Lojalnost strank pa je najpomembnejši dejavnik razvoja podjetja.

Zaupajte nam načrtovanje, rojevanje, registracijo in razvoj vaše blagovne znamke, produkta ali storitve.

Poslovni dogodki so izjemno pomembni za vašo predstavitev v javnosti, odnose v podjetju in poslovnem okolju ter branding vašega podjetja.

Za vas organiziramo in izpeljemo celotno promocijsko kampanje za vse vrste poslovnih dogodkov, sestankov, konferenc, simpozijev, proslav, kongresne, izobraževalne in slavnostne dogodke, novoletne poslovne zabave, teambuildinge indr.

Prepustite organizacijo vašega dogodka strokovnjaku, vi pa bodite častni gost in ponosni gostitelj.

Življenjska doba podjetja ali posameznih produktov in storitev od njihovega nastajanja, realizacije, trženja in nenazadnje prodaje je polna izzivov in tveganj, katere lahko predvidimo in obvladamo samo z natančnim in pazljivim opazovanjem in načrtovanjem. 

Z natančno načrtovano strategijo odnosov z javnostjo v običajnih pogojih povečamo prepoznavnost in zaupanje v naše podjetje in blagovno znamko, v kriznih pogojih pa se izognemo nevšečnostim in tudi ko pride do težav lahko precej zmanjšamo škodo.

V današnjem hitrem tempu življenja imate zelo malo časa za ustrezno predstavitev, zato je nujno potrebno, da ga izkoristite najbolj učinkovito.

Dobra vsebina je tisto po čem se najbolj zapomnimo blagovne znamke. Že sam slogan ali oglas nam takoj prideta v ušesa in če ju spremlja tudi kakovosten produkt ali storitev, se vedno vračamo in naprej priporočamo podjetje, ki mu zaupamo.

Nas načrtovanje, pisanje, priprava in urejanje vsebin:

spletnih strani, periodičnih ali rednih publikacij, novičnikov (newsletterjev), strokovnih člankov, priročnikov, knjig in e-knjig, katalogov, magazinov, blogov, vlogov, podcastov, scenarijev za oglase in audio-video vsebine, edukacijskih ali influencerskih vsebin, spletnih objav, objav na spletnih omrežjih, sloganov

zelo veseli, vam pa bo to ena velika skrb manj.

Profesionalno  svetujemo in pomagamo pri zasnovi, oblikovanju in preoblikovanju vašega poslovnega (akcijskega) načrta, vizije, poslanstva, namena podjetja, opisa idej, storitev, produktov, spletnih streani idr.

Pišemo, urejamo, prevajamo in lektoriramo:

strokovna, marketinška in druga besedila in gradivo, projektno in razpisno dokumentacijo, ponudbe in dopise ter vse oblike vašega pisnega izražanja in poročanja za različne poslovne namene, različne ciljne publike, za sestanke znotraj in zunaj podjetja, idr. 

Prav tako za vas pripravljamo foto in video vsebine, grafikone, vzorce ponudb, dopisov, podpisov, indr.

Smo kreatorji ali uredniki vseh vaših krajših ali daljših: poslovnih, akademskih ali marketinških besedil, poslovnega gradiva in nastopov, strokovnih besedil in poročil, poslovne in razpisne dokumentacije, itd.

SloveniaEnglishCroatiaSerbia