Kažipot za poslovno uspešnost

PRIVLAČNA SPLETNA VIZITKA “NA KLJUČ”

Hitra izdelava spletne vizitke za vaše podjetje. Brez spletne vizitke danes ne gre. Mi vam pomagamo, da se postavite na splet in brez skrbi vzdržujete svojo spletno podobo.

POKLIČITE NAS:

SPLETNA VIZITKA ZA VSAKO PODJETJE

sodoben videz usklajen z vašo CGP podobo
predloga po vaši izbiri
poljubno število podstrani
kontaktni obrazec
1 letno gostovanje pri najugodnejšem ponudniku (uredimo mi)
1 letna domena
email z vašo domeno
SEO
optimizacija vsebine
pisanje vsebine (opcijsko)
enostavno samostojno urejanje + tečaj urejanja
urejanje in prirpava foto-video vsebin
Vizualna podoba spletne strani

Predloga po izbiri
Zahtevne spremembe predloge
Barvna kombinacija po izbiri
Logotip

Pisanje, optimizacija in urejanje vsebine

SEO
Optimizacija vsebine
Redno/periodično pisanje in priprava zahtevnih vsebin
Pisanje bloga in novic

Priprava profesionalne foto in video vsebine

Fotografiranje
Urejanje fotografij za splet
Prirpava scenarija za video vsebine
Urejanje video vsebine

Urejanje strani – Izobraževanje

Redno ali periodično urejanje spletne strani
Urejanje vsebine
Izobraževanje za samostojno urejnja spletne strani
Podjetje Stratolikom – Brezovar Consulting je vaš zanesljivi partner, svetovalec in pomočnik v strateškem razvoju, načrtovanju in uresničevanju poslovnih idej, projektov in ciljev ter pripravi celovite komunikacijske in marketinške strategije za vaše podjetje.

Za razvoj vašega posla, projektov in podjetniških idej, s svojim znanjem, izkušnjami in storitvami vedno iščemo najboljše strateške, dolgoročne in kratkoročne rešitve v vseh fazah poslovanja, ne glede na velikost podjetja in njegovo trenutno uspešnost.

Odnose v vašem podjetju izboljšujemo in utrjujemo z implementacijo ustrezne organizacijske kulture in mehke učinkovite hierarhije, s coachingom, mentorstvom, z učinkovitimi teambuildingi ter svetovanjem in izobraževanjem vodstva in zaposlenih.

V širšem poslovnem okolju (domačem in tujem), pomagamo pri pogajanjih in mediaciji s poslovnimi partnerji ter skrbimo za celovito vsebinsko podobo vašega podjetja, PR ter javno in medijsko podobo, organizacijo vaših poslovnih dogodkov in ko je to potrebno za uspešno krizno komunikacijo za premagovanje trenutne nezaželene situacije. Z razvejano mrežo partnerjev v tujini vam pomagamo pri internacionalizaciji podjetja in širitvi posla na balkanskem in evropskem trgu. Za lingvistično plat večjezičnega poslovanja in marketinga skrbijo naši prevajalci in jezikoslovci.

Izdelava spletnih strani ni naša primarna dejavnost, za svoje stranke pa poskrbimo za ustrezno in njihovi dejavnosti primerno in privlačno predstavitev na spletu od A do Ž. Večina naših strank že ima profesionalno spletno stran, nekatere potrebujejo le spletne vizitke in osnovne pristajalne strani (landing page). Če pa potrebujete kaj bolj kompleksnega, vam bodo naši strokovnjaki in partnerji pripravili popolnoma personalizirano ponudbo in spletno stran, seveda za ustrezno ceno.

SloveniaEnglishCroatiaSerbia