Kažipot za poslovno uspešnost

Živimo v družbi znanja in poleg trdega dela v svoji panogi je le znanje tisto kar nam lahko omogoči prednost nad konkurenco. Zato v Stratolikomu verjamo da je vseživljensko izobraževanje edini pot do odličnosti. Nudimo vam številna izobraževanja ter individualna in skupinska mentorstva, coachinge in svetovanja za menedžerje, zaposlene, mikro in male podjetnike, srednja in velika podjetja, posameznike in skupine na področjih strategije poslovanja, strateškega mišljenja, kreativnega mišljenja, marketinga, vodstvenih veščin (leadershipa), poslovne komunikacije, tehnik poslovnega pogajanja in prodaje ter mirnega reševanja sporov in konfliktov v poslovnem okolju. Za vas pripravljamo tudi poslovna izobraževanja a la carte popolnoma prilagojena potrebam vašega podjetja.

Poslovno izobraževanje

Poslovno svetovanje, izobraževanje, mentorstvo in coaching za posameznike, time in zaposlene v Stratolikom

Podjetništvo ni le posel, je zelo aktiven in dinamičen način življenja v katerem ni mesta za stagnacijo – nenehno moramo rasti tako poslovno kot osebno. Če nimamo pravilno zastavljene vizije, ideje, strategije, poslanstva iz katerega bomo črpali motivacijo za svoje cilje in napredek in vztrajnost ter znanje, da te cilje tudi uresničimo, nam marketing ne bo pomagal. Če nimamo znanja nam outsourcing bo samo dodaten strošek in tudi ko nam ponujajo odlično storitev, ne bomo znali to ceniti, prepoznati ali pravočasno ukrepati. Zato se moramo nenehno učiti in izobraževati kljub temu, da smo strokovnjaki na svojem področju.

Strateško svetovanje ali coaching je individualni brainstorming za vodje in vodstveni kader v podjetiju. Podprto z analitiko vas svetujemo in usmerjamo glede konkretnega vprašanja ali splošnega poslovanja.

Skupaj preučimo trenutno stanje vašega podjetja in vaše trenutne in potencialne poslovne ideje, modele, ponudbe, partnerstva in projekte. Podrobno strateški premislimo o vseh opcijah, priložnostih, ovirah in posledicah vaših načrtov za prihodnost podjetja, širitev ponudbe produktov in storitev ali poslovanja na domačem in tujem trgu .

Svetovalec poda svoje predloge in smernice in vam kot poslovni strokovnjak, analitični mislec in coach postavi prava vprašanja, ki vas kot strokovnjaka na svojem področju pripeljejo do najboljših odločitev za vaše podjetje in rešitev za morebitne trenutne težave v poslovanju.

Podprto z analitiko vas svetujemo, mentoriramo in usmerjamo glede konkretnega vprašanja ali splošnega poslovanja.

Treniramo z vami poslovne veščine od samih osnov, do zelo naprednih modelov poslovanja, komunikacije, načrtovanja in realizacije poslovnih projektov. Treniramo tudi metode načrtovanja in doseganja ciljev v poslovanju, projektnega in poslovnega menedžmenta, ter strateškega kreativnega mišljenje nujnega za napredek v poslu.

Svetovalec poda svoje predloge in smernice in vam kot poslovni strokovnjak, analitični mislec, mentor in/ali coach postavi prava vprašanja, ki vas kot strokovnjaka na svojem področju pripeljejo do najboljših odločitev za vaše podjetje in rešitev za morebitne trenutne težave v poslovanju.

Razvoj podjetniške ideje je dvourni uvodni seminar/webinar namenjen podjetnikom in podjetjem v nastajanju, ki želijo svoj posel postaviti na trdna tla in pripraviti vse potrebno za kakovosten in premišljen začetek podjetniške poti.

Strateško podjetništvo in razvoj podjetniških idej je 4-mesečni program sestavljen iz 8 skupinskih mentorskih srečanj in 2 individualnih mentorskih sestankov.

Moduli:

1 – Definiranje podjetniške ideje, raziskava trga, možnosti in resursov – predavanje 90 min + praktična delavnica 90 min

2 – Pravni vidiki podjetništva – 90 min predavanja

3 – Načrtovanje poslovnega modela in strategije ter zastavljanje poslovnih ciljev in pisanje poslovnega načrta

predavanje 90 min + praktična delavnica 90 min

4 – Marketinška strategija in sodobne marketinške poti – predavanje 90 min + praktična delavnica 90 min

5 – Poslovna komunikacija in poslovno pogajanje

predavanje 90 min

6- 2 mentorska srečanja, v katerih bomo oblikovali vašo idejo, poslovni načrt, definirali cilje in možnosti ter pripravili prvo ponudbo

Kaj je poslovni model, na kaj moramo biti pozorni, zakaj ga sploh oblikovati? Še ena bolj konkretna delavnica, namenjena bolj začetnikom, ki se podajajo na poslovno pot.

Kaj je poslovni model, na kaj moramo biti pozorni, zakaj ga sploh oblikovati? Še ena bolj konkretna delavnica, namenjena bolj začetnikom, ki se podajajo na poslovno pot.

Victor Kiam pravi, da pri pogajanju moramo v sebi imeti delček Sherlocka Holmesa in delček Sigmunda Freuda, da bi bili uspešni. Individualno mentorstvo za vodilne osebe v podjetju ali skupinsko izobraževanje za ključne prodajnike je odlična priložnost, da se naučite tehnik s katerimi boste zbudili in enega in drugega intelektualnega maga v sebi in postali odličen pogajalec.

Za vodstveni kader izvajamo delavnice, izobraževanja in mentorstva na področju vodstvenih veščin (leadershipa).

Dobro, učinkovito in strokovno vodstvo, pri zaposlenih zagotovi varnost, zaupanje v podjetje in s tem povezan občutek želje po pripadnosti ter zadovoljstva, kar vse vpliva na občutno izboljšanje učinkovitosti poslovanja v vašem podjetju.

SloveniaEnglishCroatiaSerbia