Kažipot za poslovno uspešnost

Poslovna komunikacija in korespondenca s poslovnimi partnerji in/ali strankami, način reševanja konfliktov znotraj in izven podjetja, pisanje ponudb, odgovorov na povpraševanja, dopisov in uradnih dopisov, marketinške vsebine in izbira marketinških poti, predstavitev na spletni strani in spletu ter vse kar objavite ali napišete je ne le vaša, ampak tudi osebna izskaznica vašega podjetja.

poslovna komunikacija

Strateška poslovna komunikacija

Smo kreatorji ali uredniki vseh vaših krajših ali daljših, poslovnih, strokovnih ali marketinških besedil, prezentacij, člankov, priročnikov, knjig in poslovnega gradiva. Pomagamo vam, da s komunikacijsko strategijo in poslovnim pisanjem izstopite iz množice in skrbno načrtujete in oblikujete svoje poslovne in besedne poteze.

Komunikacijska strategija je več kot premišljeni PR ali marketinška strategija oz. kampanja. Dobro načrtovana komunikacijska strategija prepreči marsikatero skrb ali nevšečnost in nam pomaga k uspešnem poslovanju.

Kot dolgoročni načrt komunikacijskih dejavnosti zajema vse od interne komunikacije v podjetju, ki je ključna za uspeh, do odnosov podjetja z javnostjo, mediji, s poslovnimi partnerji in strankami.

Brendiranje in grajenje prepoznavnosti in zaupanja v blagovno znamko in podjetje je tudi ena izmed ključnih nalog komunikacijske strategije.

Profesionalno svetujemo in pomagamo pri zasnovi, oblikovanju, preoblikovanju, vsebinskem urejanju, pisanju in prevajanju vaših strokovnih, poslovnih, marketinških in promocijskih besedil in gradiva:

poslovnega (akcijskega) načrtavizije in poslanstva podjetja, opisa idej, storitev, produktov, korespondenčnih vzorcev dopisov, podpisov, ponudb, pogodb, projektne in razpisne dokumentacije, periodičnih ali rednih publikacij, novičnikov (newsletterja), priročnikov, (e-) knjig, brošur, katalogovmagazinovblogov, vlogov, podcastov, scenarij, predavanj, prezentacij, edukacijskih ali influenserskih in video vsebin, itn.

Smo kreatorji ali uredniki vseh vaših krajših ali daljših, poslovnih, strokovnih ali marketinških besedil, prezentacij, člankov, priročnikov, knjig in poslovnega gradiva tudi kot ghopstwriterji (skriti pisci).

Pri strateških pogajanjih bomo vaša opora,
pozorni stranski poslušalec ali ocenjevalec situacije, pozorni bralec in svetovalec pri tolmačenju, sestavljanju in podpisovanju pogodb ter izkušeni partner, ki pozna komunikacijske in pogajalske metode in vas pripelje do najboljšega rezultata.

Strategija krizne komunikacije je dolgoročen načrt delovanja na komunikacijskem področju s ciljem, da izboljšamo odnose znotraj ali zunaj podjetja.

Marsikatero stvar lahko rešite že s kratko mediacijo. Ko pa so težave bolj globinske, vam pomagamo, da sistematično popravite napake in strateški izboljšate sliko o sebi in svojem podjetju ter odnose z vam pomembnimi skupinami in občinstvom.

Gospodarski in/ali potrošniški spori so lahko zelo komplicirani izziv in navidezno nerešljiva težava za marsikatero podjetje.

Mediacija v gospodarstvu je najučinkovitejši način in metoda reševanja sporov brez nepotrebnih nevšečnosti in sodnih zapletov.

SloveniaEnglishCroatiaSerbia