Kažipot za poslovno uspešnost

Konflikti v podjetju in širšem poslovnem okolju so neizogibni in je pogosto mediacija najučinkovitejši način reševanja spora. S ciljno orientirano in pomirljivo komunikacijo se vedno pride do skupnih interesov. So pa tudi situacije, ko se brez posredovanja nevtralnega (strokovnega) pomočnika, ne moremo dogovoriti. Takrat v zgodbo vstopa mediator, ki vam pomaga, da vsi skupaj razumno pridemo do win-win rešitve.

mediacija
Interna in eksterna poslovna mediacija in poslovno pogajanje

Poslovna mediacija s strankami in poslovnimi partnerji je najučinkovitejši način reševanja sporov brez nepotrebnih nevšečnosti.

Ko je delovno okolje prijetno, delamo z veseljem in bolj učinkovito. Zato je zelo pomembno izobraževati zaposlene na področju učinkovite komunikacije in nekonfliktnega reševanja sporov.

Pri strateških pogajanjih bomo vaša opora,
pozorni stranski poslušalec ali ocenjevalec situacije, pozorni bralec in svetovalec pri tolmačenju, sestavljanju in podpisovanju pogodb ter izkušeni partner, ki pozna komunikacijske in pogajalske metode in vas pripelje do najboljšega rezultata.

Z učinkovito, ciljno orientirano in pomirljivo komunikacijo se vedno pride do skupnih interesov in rešitve spora. Z mediacijo in/ali dolgoročno strategijo krizne komunikacije za vas zgradimo most do mirne rešitve vaših konfliktov.

SloveniaEnglishCroatiaSerbia